Курсове ФРИЗЬОРСТВО, Курсове КОЗМЕТИКА, Курсове МАНИКЮР, Курсове МАСАЖ, Курсове ГРИМ, Курсове НОКТОПЛАСТИКА, Курсове ПЕДИКЮР, ЦПО. РАПАКС.
 
Курсове ФРИЗЬОРСТВО, Курсове КОЗМЕТИКА, Курсове МАНИКЮР, Курсове МАСАЖ, Курсове ГРИМ, Курсове НОКТОПЛАСТИКА, Курсове ПЕДИКЮР, ЦПО. РАПАКС.

 
Рейтинг: 3.00
(335)
Курс: Фризьорство, Козметика, Маникюр, ноктопластика, Педикюр, Масаж, Грим, и др.
Специализирани курсове за фризьори, козметички, маникюристи, масажисти в София, в нова по-голяма и модерна база.
Цели пред ЦПО Рапакс гр.София
Професионално обучение по масаж, обучение на козметици, обучение на фризьори, обучение по грим, педикюр, или просто професионални курсове?
Качествени курсове и обучение на фризьори, масажисти, козметици, маникюристи и т.н. – на теория и практика?
Специализиран курс за професионално обучение в център с множество луксозни работни места.
Статии за курсове и обучение в ЦПО
Въпроси към Център за Професионално Обучение Рапакс и курсове


Курс и курсове в учебен център по: Цени на професионални курсове и специализирано обучение Документи при записване в курсове Ваучери. Обучение с ваучери.

Цени на професионални курсове и специализирано обучение / Курс ГРИМ

26 Януари 10, 15:18 / Автор: Лилия Тодорова
В курса по грим ще изучавате
Гримьорският ни курс, или по правилно казано курс по грим/ курсове за гримьори/ включват дневен и вечерен грим. Подробности за тези курсове извършвани в град София тук:
дневен грим, курс грим, курсове вечерен грим, курсове грим, курс по грим, курсове за гримьори, курсове по грим, курс за гримьори, курс гримьорки, курсове Софи, курс, курсове за гримьорки, курс София, курс за гримьори, гримьорски курс, гримьорски курсове, обучение, курсове, София, Курс дневен и вечерен грим, курсове дневен и вечерен грим, София,
Курс по грим ще изучавате:

         - дневен грим
         - вечерен грим.

       Курсът по грим включва теория и практика. Практиката ще е върху хора изцяло осигурени от нас. Курса за гримьори е с продължителност от 15 астрономични часа. Провеждането му ще бъде съобразено с вашите възможности. Цената на курса:Дневен и Вечерен грим е  210 лв. за обучение в група.  Таксата за индивидуално или интензивно обучение е 50 лв.
      Няма фиксирани дати за започването на курса по грим,  просто трябва да внесете цялата или част от сумата и да се запишете в учебният център, като веднага можете да започнете.
   На успешно завършилите курса може да бъде издадено Държавно Удостоверение за Професионално Обучение. Доплаща се 45 лв.

Още
професионални курсове

Отново за
професионални курсове София

 
         Tyxo.bg counter
 


0.0747